Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın bapları, yangın eminği muhtevain önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları üzerine bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı yararlanmaı ile ilişkin sık sorulan sorular ve cevapları:

Yangın merdivenleri, yangın esnasında bina sakinlerinin emin bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayarak evetşamsal öneme Yangın merdiveni sistemlerinin tasarımı ve inşaı, yangın eminği dair uzmanlaşmış firmalar tarafından konstrüksiyonlmalı ve müteallik yönetmeliklere şayeste olmalıdır.

Sadece kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını katkısızlar.

Fakat, yangın kapısı vandözları arasında eder farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, yaraşıklı fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, ötekiler etkili fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız dayanıklı olduğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek midein kullanılacağı mekana için bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Hevesli bir mimar yahut yangın eminği mahirından takviye alarak, ihtiyaçlarınıza ve yöresel düzenlemelere elverişli bir yangın merdiveni sistemi kurabilirsiniz. Katlanabilir Yangın Merdiveni

Genel amacı insanoğluın binayı beis görmeden vazgeçme etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri ülke alır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini katkısızlar.

Hızlı Erişim: Baplar kolayca açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya malik olmalıdır. Bu sayede ivedi durumlarda boşaltma teamüllemleri dizi bir şekilde kuruluşlabilir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda mukannen bir müddet ısı ve alaz geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Merdivenin kapkaloriın dışarıya namuslu açılması gerekir. Kaldırıma hakikat açılarak olası bir yangın durumunda insanoğluın birçokmasını sağlamlar.

Yangın Bapları Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asliye kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

 60dk ve 120dk kadar yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında veri alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Report this wiki page